Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Urs in gospodarie la BrusturoasaUn satean din comuna Brusturoasa a avut parte de o speritura zdravana cand, in noaptea de sambata spre duminica, s-a trezit cu un urs in curte, acesta facandu-si de cap in ciuda stradaniilor omului de a-l alunga.

Ursul infometat a omorat doua oi din gospodarie. Pe una a mancat-o partial in curte, in timp ce pe-a doua a insfacat-o si a plecat cu ea.

Pe langa paguba suportata, barbatul a stat cu inima la gura si pentru cei trei copii ai sai aflati in casa.

"In comuna la noi astfel de cazuri sunt destul de frecvente. Vara aceasta, ursii au mai omorat oamenilor sapte vaci si vitei, de oi nici nu mai spun. Oamenii sunt revoltati pentru ca au muncit din greu sa isi creasca animalele. Am alertat Institutia Prefectului si Asociatia Vanatorilor si Pescarilor. Mai mult de atat nu putem face, pentru ca ursii sunt protejati de o legislatie speciala", a declarat pentru Ziarul de Bacau Sorin Antonoaie, primarul comunei Brusturoasa.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...