Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Accident Gheorghe DojaO femeie de 67 de ani din comuna Racaciuni si-a gasit sfarsitul pe 1 octombrie cand, angajandu-se in traversarea strazii prin loc nepermis, a fost surpinsa si accidentata de un autoturism pe DN 2, in interiorul localitatii Gheorghe Doja.

In urma impactului victima a fost proiectata pe contrasens, unde a fost lovita din nou de un alt autovehicul condus de un barbat din Suceava. Acesta a parasit locul accidentului, dar a fost depistat si oprit ulterior de politisti in trafic.

Ambii soferi au fost testati cu aparatul etilotest cu rezultate negative si le-au fost recoltate probe de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

Politistii au intocmit in cauza doua dosare penale, unul pentru ucidere din culpa pentru primul sofer, si unul de ucidere din culpa si parasirea locului accidentului, in cazul celui de-al doilea sofer implicat.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...