Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Bursa locurilor de muncaVineri 28 septembrie, in holul mare al Muzeului de Istorie "Iulian Antonescu din Bacau" va avea loc Bursa locurilor de munca pentru absolventi, un eveniment organizat de Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Bacau.

Astfel, intre orele 09:00 si 12:00, tinerii absolventi care nu si-au gasit inca un loc de munca, vor avea sansa sa fie selectati de unul din cei 40 de agenti economici care au confirmat deja participarea la eveniment si care au anuntat aproximativ 500 de posturi disponibile.

Octavian Ticau, sef de birou in cadrul AJOFM Bacau a declarat pentru Desteptarea ca "paleta meseriilor pentru care cei 40 de agenti economici vin cu oferte este destul de variata. Sunt locuri de munca in constructii, industria usoara, comert, industria alimentara, asigurari si alte domenii de activitate. Si, cu siguranta, oferta va creste pana la deschiderea bursei, pentru ca noi continuam sa contactam si alti agenti economici."

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...