Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Ziarul de BacauDupa 10 ani de activitate, Ziarul de Bacau s-a inchis! Cotidianul nu mai apare nici pe print, nici in varianta online. In ultimii ani, publicatia a fost patronata Liviu Cenusa, verisorul din Suceava al primarului bacauan Romeo Stavarache si, desi societatile care au editat ziarul au fost alimentate constant din bani publici, din cauza datoriilor dar si a altor probleme (unele, de natura penala) nu s-a putut salva nimic.

Redactorul sef al publicatiei, Razvan Bibire, a refuzat orice comentariu.

Cotidianul Ziarul de Bacau a aparut la initiativa unui grup de jurnalisti entuziasti, care s-au rupt in 2002 de Monitorul de Bacau.

Aici au scris jurnalisti de exceptie ca Nicoleta Bichescu, Elena Solomon, Eduard Adam, Costinela Breahna, Petru Done, Mirela Romanet, Constantin Gherasim sau in ultima perioada Ravan Bibire, Laura Huiban s.a.

In ultimii ani, presa scrisa din Bacau a murit putin cate putin. Intai a disparut Gazeta de Bacau, apoi Semne Particulare, Informatia Bacaului, Monitorul de Bacau, Adevarul de Seara-Bacau iar acum Ziarul de Bacau.

Locul ziarelor pe print a fost luat de publicatiile online sau de televiziuni. In ultimii ani au aparut, pe langa TV Bacau si Euro Tv si statiile de televiziune 1 Tv Bacau, Realitatea Bacau sau Impuls Tv, care a luat locul Antenei 1-Bacau.

Sursa: Ziarul de Garda

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...