Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Asociatia Judeteana de Minifotbal BacauDesi initial era programat sa fie reluat pe 1 septembrie, campionatul judetean de minifotbal (cu ambele sale zone de la Bacau si Onesti), va demara abia pe 8 septembrie, motivele principale fiind atat concediile prelungite, cat si temperaturile destul de ridicate din ultima perioada.

Anul acesta, in pauza competitionala, cele mai bune echipe de la Bacau si Onesti vor juca si in Super Cupa Bacaului la Minifotbal, competitie care se va desfasura in prima editie, si care are scopul de a oferi un prilej acestora de a se pregati mai bine in vederea meciurilor de la nivel national.

Dupa 7 ani de activitate in minifotbalul bacauan imi doresc o crestere a nivelului competitiei care sa ne poata aduce rezultate din ce in ce mai bune la nivel national, dar si cat mai multi jucatori selectionati la nationala”, ne-a declarat Gheorghe Burleanu, presedintele Asociatiei Judetene de Minifotbal.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...