Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Asociatia Judeteana de Minifotbal BacauSambata 11 august sunt programate semifinalele, finala mica si finala mare a evenimentului minifotbalistic "Memorialul Teofil Bora".

Astfel, incepand cu ora 18:00, FC Coriolan Bacau va intalni echipa Emisil Oituz, in timp ce de la ora 19:00, Oz Er Golden Roman va juca in compania formatiei FC Zimbru Bacau.

Finala mica se va juca de la ora 20:00, iar de la ora 21:00 finalistele celei de-a treia editii a Memorialului Teofil Bora se vor infrrunta in marea finala.

Disputat sub egida fair-play-ului 'Memorialul Teofil Bora' a fost un real succes pentru organizatori si totodata un prilej foarte bun pentru echipele de minifotbal inscrise in competitie sa-si sudeze sistemul de joc in vederea participarii la noua editie de campionat care va debuta la Bacau si Onesti pe data de 1 septembrie.

"De la an la an acest eveniment minifotbalistic, Memorialul Teofil Bora, creste si aduce la start echipe din ce in ce mai bune, care fac eforturi destul de mari pentru a fi prezente, ceea ce ne determina sa le multumim si sa-i asiguram ca vom continua in aceeasi directie si totodata ca vom dezvolta acest proiect", a declarat Gheorghe Burleanu, presedintele Asociatiei Judetene de Minifotbal si initiatorul acestui proiect.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...