Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Concursul National de Table si BackgammonIn zilele de 3–5 august 2012, la Targu Ocna are loc cea de-a patra etapa a Concursului National de Table si Backgammon, organizata de Asociatia Romana de Backgammon.

"La concurs vor participa in jur de 50 de jucatori, o noutate fiind faptul ca alaturi de jucatori din Romania vor concura si jucatori din Bulgaria si Italia (pentru cei din afara tarii Asociatia Romana de Backgammon suportand cazarea). Din Romania vor fi prezenti jucatori din Bucuresti, Iasi, Brasov, Bacau, Suceava, Botosani, Urziceni, Gaesti, Onesti si din alte localitati. Demn de remarcat este faptul ca intre jucatorii ce participa la acest concurs unii sunt indragostiti de cateva decenii de jocul de table si backgammon. Orice jucator se poate inscrie la toate categoriile de joc, putand opta pentru doua inscrieri la o categorie de joc. Fiecare inscriere isi urmeaza premierea ei. Jocurile se vor disputa intr-un climat de sportivitate si fair-play in ambianta deosebita a Motelului Anda", a declarat pentru Desteptarea Neculai Draganuta, campion european si presedinte al Asociatiei Romane de Backgammon.

Programul concursului a fost intocmit astfel incat participantii sa aiba parte si de timp liber in care sa poata vizita obiectivele turistice din zona.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...