Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

sursa: ANMIntr-o avertizare postata pe site-ul propriu, Administratia Nationala de Meteorologie anunta ca in perioada 14 - 15 iulie vremea va fi caniculara, iar disconfort termic accentuat se va face resimtit.

Astfel, sambata si duminica vremea va fi deosebit de calduroasa in sudul si estul tarii, unde temperatura va atinge valori de 36...38 de grade, iar indicele temperatura-umezeala (ITU) va depasi pragul critic de 80.

De asemenea, in cursul zilei de duminica in cea mai mare parte a Olteniei si a Munteniei canicula se va intensifica, temperaturile maxime vor fi de pana la 39...41 de grade, iar disconfortul termic deosebit de accentuat. 

Nota: incepand din partea a doua a zilei de duminica vor fi manifestări de instabilitate atmosferica severa.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...