Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Euro 2012Radu Calin Cristea, directorul general interimar al TVR, a anuntat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca TVR a notificat Romtelecom sa nu mai difuzeze meciuri din cadrul Euro-2012, intrucat societatea nu a respectat acordul cadru privind sublicentierea drepturilor de transmisie pe Dolce Sport.

In notificarea transmisa de Societatea Romana de Televiziune (SRTv) pe 15 iunie catre Romtelecom, societatea care detine televiziunea Dolce Sport, se spune ca acordul cadru privind sublicentierea unor drepturi media de transmisiune televizata incheiate in 8 noiembrie 2011 nu a fost respectat de catre Romtelecom, scrie Mediafax.

In mod concret, TVR aduce la cunostinta Romtelecom ca termenele de plata prevazute au fost depasite, nefiind respectae obligatiile asumate de societate.

Astfel, suma de 500.000 de euro, plus TVA, scadenta la 15 aprilie 2012 a fost achitata printr-un ordin de plata din 2 mai, scadenta fiind depasita cu 17 zile. De asemenea suma de 550.000 de euro, plus TVA, scadenta la 10 iunie, nu a fost achitata pana in momentul emiterii notificarii citate.

Radu Calin Cristea a precizat ca SRTv are dreptul de a invoca exceptia de neexecutare a acordului cadru si de a interzice difuzarea competitiilor sportive ulterioare scadentei neachitate.

"Pe cale de consecinta, incepand din acest moment, va interzicem difuzarea televizata a campionatului european de fotbal UEFA Euro-2012, intrucat desfasurarea acestei competitii este ulterioara depasirii scadentei", a citit Radu Calin Cristea din notificare.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...