Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

(foto: Realitatea.net)Lucian Bute a pierdut sambata noaptea la Nottingam titlul mondial al supermijlociilor, versiunea IBF. Romanul a pierdut prin knock-out tehnic (TKO) in repriza a 5-a in fata englezului Carl Froch care devine astfel, la 34 de ani, pentru a treia oara detinatorul centurii cu diamante.

Conform Hotnews Lucian a fost depasit complet: nu a reusit in niciun moment sa evite "bataia" cu englezul, capitol la care Froch si-a dovedit valoarea.

Bute, prea increzator, a ocupat centrul ringului in prima repriza, insa doar atitudinea nu l-a ajutat: a depasit de putine ori alonja adversarului care a mizat sa puncteze cu lovituri disparate si foarte puternice. In a doua repriza, Froch s-a apropiat si a lovit de cateva ori, violent.

Bute nu a luat in seama avertismentele si in a treia repriza a fost coplesit de furia lui Froch care a transformat ringul in scena unei batai de strada.

Salvat de gong in repriza a treia, apoi in a patra, Bute nu a mai incheiat-o pe a cincea...

Arbitrul din ring a oprit lupta, devenita in mod evident inegala, cu Lucian Bute in corzi. Si antrenorul romanului, Stephane Larouche, aruncase prosopul in ring, semn ca cere abandonul pentru elevul sau.

TKO trist.Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...