Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

MopedGuvernul a decis introducerea, incepand cu anul viitor, a permisului de conducere obligatoriu pentru mopede si alte autovehicule ale caror proprietari sunt scutiti in prezent de aceasta obligatie, hotararea fiind luata printr-un proiect de lege care va fi transmis Parlamentului spre adoptare.

"Din ianuarie 2013, va fi introdus obligatoriu permis de conducere pentru mopede, tricicluri cu motor de pana la 15 kilowati, precum si pentru motociclete A1 si A2", a declarat la Guvern, seful Politiei Rutiere, Lucian Dinita, citat de Mediafax.

Permisul de conducere va avea o valabilitate de cinci-zece ani si va trebui reinnoit, obligatoriu dupa efectuarea controlului medical.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...