Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Ilinca PiticeaNumele meu este Piticea ILINCA si pe 28 februarie anul acesta am implinit 4 luni.

Cand m-am nascut, toti cei care m-au cunoscut au spus ca voi fi foarte norocoasa. Dar eu nu m-am simtit asa pentru ca lumea din jurul meu a insemnat dintotdeauna o lume a tacerii.

Nu stiam ca exista o altfel de lume decat aceasta tacuta. Mi sa descoperit aceasta problema inca din maternitate la nastere , asa incat am continuat investigatiile la clinica particulara " Sf. Constantin " din Brasov, prin dl. dr. Sabau, medic ORL. Dansul ne-a indrumat sa tinem sub observatie evolutia mea, repetand testele cu ajutorul Dlui. Audiolog Cristian Grigorita , la aceeasi clinica, ca sa aflam de ce urechiusele mele nu aud. Acolo, in timp ce dormeam , Dl. Audiolog Cristian Grigorita , a facut mai multe analize si le-a spus parintilor mei ca am HIPOACUZIE NEUROSENZORIALA PROFUNDA BILATERALA . Eu nu stiu ce inseamna asta, stiu doar ca de atunci mamica mea plange mereu. Dl. Dr. Sabau a spus ca voi putea auzi ca orice copilas doar daca fac o operatie numita implant cohlear, o operatie care costa peste 50.000 euro pentru ambele urechiuse si trebuie sa exersez mult ca sa invat sa vorbesc cu o doamna numita logoped.

Din pacate ca sa facem aceasta operatie, trebuie sa ma inscriu pe o lista lunga si sa asteptam sa ne vina randul pentru ca exista si alti oameni cu aceeasi boala ca a mea.

Eu sper ca randul nostru va veni inainte sa cresc mult prea mare, pentru ca Dl. Dr. Sabau spune ca aceasta operatie nu ma va ajuta la fel de mult daca se face prea tarziu, pentru ca momentul optim de dezvoltare al vorbirii este intre 1-3 ani.

Acum asteptam iar parintii mei trebuie sa imi cumpere urgent niste aparate care se cheama proteze auditive, in valoare de 3.000 euro, ce se baga in urechiuse si deocamdata sa ma straduiesc sa invat cu o doamna draguta care se numeste logoped si sa imi arate cum sa nu ma sperii de multimea de sunete care imi va invada brusc lumea mea tacuta.

Inca mai sper ca voi creste mare si voi fi o fetita normala care va merge la scoala cu ceilalti copii.

Daca doriti sa ma ajutati, datele mele complete sunt:

Toate aceste donatii vor fi publicate pe blogul meu : ilincabv.wordpress.com

Va multumesc din suflet !!!

 

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...