Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Ilie StanDupa remiza 0 - 0 cu Gaz Metan Medias, Ilie Stan a fost dat afara de la Steaua, iar in locul lui a fost numit antrenor tehnicianul Mihai Stoichita, anunta gsp.ro si citata de Hotnews.ro.

Stan a fost instalat la Steaua pe 30 septembrie 2011, atunci cand l-a inlocuit pe Ronny Levy (israelianul a demisionat dupa 1-1 cu AEK Larnaca, in Europa League), si in toata aceasta perioada a reusit sa readuca echipa ros-albastra in lupta pentru titlu si a calificat-o in "16-imile" Europa League.

Stan va pleca de la Steaua impreuna cu tot staff-ul sau: secunzii Edi Iordanescu si Gabi Margarit si Costica Dumitru, antrenorul cu portarii.

Mihai Stoichita a mai pregatit Steaua in doua randuri: 1997-1998 si 2009-2010, tehnicianul cucerind titlul de campion cu echipa din Ghencea in 1998.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...