Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Mersul trenurilorCFR Calatori anunta publicul calator ca, incepand din data de 25 martie 2012, in activitatea de transport feroviar se va trece la ora oficiala de vara, ora 03:00 devenind ora 04:00. Aceasta trecere nu va modifica mersul trenurilor in vigoare.

Trenurile de calatori vor pleca din staţiile de formare dupa ora oficiala de iarna pana in noaptea de 24/25 martie 2012 cand ora 03:00 devine ora 04:00. Dupa aceasta ora (04:00), trenurile vor pleca la orele din mersul de tren in vigoare, respectand ora oficiala de vara.

Trenurile de calatori aflate in circulaţie intre orele 03:01 si 04:00 (ora iarna), vor circula cu intarziere. Pentru aceste trenuri se vor stabili masuri suplimentare pentru reducerea in parcurs a acestor intarzieri. Vor fi afectate de schimbarea de ora un numar de 43 trenuri InterRegio si 41 trenuri Regio.

Avand in vedere ca si in tarile vecine aceasta trecere se face in aceeasi zi de duminica, 25 martie 2012, intre staţiile de frontiera cu Republica Moldova, Ungaria, Serbia, Ucraina, Bulgaria, trenurile vor circula dupa orariile din mersul de tren in vigoare.

Informatii suplimentare legate de circulaţia trenurilor puteti obtine la telefon 021/9521 (in trafic local) sau pe site-ul CFR Calatori.

Moinesteanul.ro

 

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...