Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

OTVDin cauza publicitatii excesive facuta Partidului Poporului, Comisia Nationala a Audiovizualului (CNA) a decis joi sanctionarea postului de televiziune OTV cu intreruperea programului pentru o perioada de trei ore, timp in care postul va trebui sa difuzeze doar textul sanctiunii.

Realizatorul TV Dan Diaconescu a profitat de controlul pe care il detine asupra postului TV si a mediatizat peste masura un partid politic, in cadrul mai multor emisiuni difuzate in perioada 20 ianuarie - 11 martie.

Dupa o somatie in septembrie 2010, au urmat amenzi de 5.000, 10.000, 50.000 si doua de 100.000 de lei, urmate de obligarea postului sa difuzeze timp de zece minute doar textul sanctiunii CNA - sanctiune decisa de doua ori, in octombrie 2011 si in ianuarie 2012.

Decizia CNA de astazi a fost luata cu unanimitate de voturi si a tinut cont de faptul ca OTV a fost sanctionat repetat pentru publicitate politica, pe parcursul ultimului an si jumatate.

Sursa: Hotnews

 

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...