Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Emil BocIn aceasta dimineata, Premierul Romaniei Emil Boc a declarat ca demisioneaza. El a declarat ca decizia sa a fost luata pentru a "detensiona situatia sociala" si pentru a nu influenta "stabilitatea economica a tarii".

Emil Boc a fost prim-ministru din decembrie 2008 si a "supravietuit"in fata a zece motiuni de cenzura, inclusiv uneia adoptate de Parlament, inaintea alegerilor prezidenţiale din noiembrie 2009.

"Am luat decizii foarte grele, cu gandul la viitorul Romaniei, nu pentru ca am dorit, ci pentru ca a trebuit. Fac apel la maturitatea clasei politice sa treaca rapid prin Parlament un nou Guvern", a mai spus premierul demisionar, adaugand ca multumeste totodată populatiei pentru ca a inteles in ultimii ani sa suporte masurile de reformă ale Guvernului.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...