Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Sediul Endava Iasi Endava organizeaza intre 24 – 28 ianuarie primul eveniment de recrutare din acest an la Iasi, Endava Career Day, unde aproximativ 20% din posturile scoase la concurs se adreseaza candidatilor entry-level, studenti sau proaspat absolventi.

In cadrul evenimentului, participantii pot sustine interviuri colective de angajare, iar cei care au fost selectati vor obtine, la sfarsitul celor 5 zile ale evenimentului, oferte de angajare din partea companiei.

Endava Career Day face parte din strategia de recrutare a companiei, care in primele sase luni din acest an si-a propus extinderea sediului din Iasi cu inca 180 de persoane.

Angajatii Endava din Iasi sunt implicati in peste 20 de proiecte de dezvoltare software pentru clienti din domenii precum servicii financiare, media si servicii online, atat din Marea Britanie, cat si din Romania.

JOB-URI DISPONIBILE

Cele mai multe pozitii pentru centrul de dezvoltare din Iasi sunt deschise pentru dezvoltatori Java si .Net, testeri software, project manageri si business analisti, 20% dintre posturi fiind destinate candidatilor entry-level, studenti sau proaspat absolventi.

Restul pozitiilor deschise sunt destinate in proportii egale candidatilor cu un nivel mediu de experienta si pentru seniori.

Sursa: newsiasi.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...