Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Accident Mircea Lucescu (foto: Cotidianul)In jurul orei 13:40, antrenorul Mircea Lucescu a fost victima unui accident rutier petrecut in Bucuresti, el fiind transportat de urgenta la Spitalul Universitar pentru investigatii.

Coordonatorul SMURD Bucuresti, Bogdan Oprita, a declarat ca in masina in care se afla Lucescu se mai afla o persoana de aproximativ 40 de ani.

Lucescu a suferit o contuzie toracica si este constient. Cealalta persoana nu are leziuni aparente si este de asemenea constienta, a completat coordonatorul SMURD.

Conform purtatorului de cuvant al ISU Bucuresti, domnul Vasile Daniel, si citat de MEDIAFAX, accidentul s-a produs pe Bulevardul Vasile Milea, la fata locului intervenindu-se cu doua echipaje de prim ajutor, o masina de descarcerare si o autospeciala cu apa si spuma.

  • Update ora 16:00: Surse medicale din cadrul Spitalului Universitar citate de MEDIAFAX arata ca antrenorul Mircea Lucescu are patru coaste rupte si sange in cavitatea toracica, in timp ce site-ul cotidianului "Gazeta Sporturilor" publica o informatie suplimentara: "O coasta i-a perforat plamanul".  Ambele surse precizeaza ca situatia antrenorului roman este "stabila".
  • Update ora 16:30: Andrei Georgescu, seful Unitatii de Primiri Urgente de la Spitalul Universitar Bucuresti, a declarat ca antrenorul Mircea Lucescu este "in afara oricarui pericol". Oficialul unitatii medicale a confirmat ca in urma accidentului rutier de astazi, Mircea Lucescu a suferit un traumatism toracic forte - antrenorul are cateva coaste rupte, "dar este constient, chiar poate vorbi".

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...