Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Caini maidaneziIubesti cainii fara stapan de pe langa blocul tau? Daca da, conform noii legi de gestionare a cainilor maidanezi, dragostea fata de ei te-ar putea costa 5000 de lei (amenda), in cazul in care ii hranesti sau le permiti accesul in jurul sau in scara blocului.

Noile masuri ar putea parea dure pentru multi dintre iubitorii patrupedelor aflate in libertate, dar sunt adevarata binecuvantare pentru cei care se tem de acestea si nu agreeaza mizeria si mirosurile neplacute lasate in urma de cainii "adoptati" de locatarii anumitor blocuri.

Ceea ce insa naste cele mai mari controverse, este faptul ca legea permite autoritatilor locale sa eutanasieze cainii vagabonzi, daca acestia nu sunt adoptati dupa o anumita perioada de timp din adaposturile speciale.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...