Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account
Câștigători Raliul Moldovei Moinești 2016

Câștigătorii celei de-a VI-a ediții a Raliului Moldovei Moinești 2016 sunt Gergo Szabo și Karoly Borbely care au concurat la bordul unui Citroen DS3 R5 și care au reușit pentru a doua oară consecutiv să urce pe cea mai înaltă treaptă a podiumului moineștean.

Pe locul al II-lea s-a clasat echipajul format din Edwin Keleti și Anton Avram, pe un Mitsubishi Lancer Evo X, iar locul al III-lea a fost ocupat de Bogdan Marica și Carmen Poenaru, care au pilotat un Ford Fiesta R5.

La clasa rezervată mașinilor cu 2 Roți Motrice, s-a impus favoritul local Adrian Răspopa, în timp ce Cupa Dacia a fost câștigată de tânărul Raul Badiu, cel care a câștigat și Clasa Junior. La categoria Suzuki s-a impus Peter Kelemen, iar la debutanți cel mai rapid a fost Cătălin Grigoriu.

Moinesteanul.ro

Locale

Bacalaureat 2017. Rezultatele obținute de liceele din Moinești

Bacalaureat 2017. Rezultatele obținute de liceele din M…

Miercuri, 5 iulie, Ministerul Educației a publicat pe portalul Edu.ro rezultatele examenului de Bacalaureat 2017 și, potrivit datelor furnizate, rata de promovare este pentru această sesiune de 71,4% ...

Știați că...

... padurea 'Parcul cu Pini' din Moinesti este una din putinele rezervatii naturale de pini negri din Europa? 

... in urma recensamantului din 1860, Moinestiul a devenit oficial a 28-a localitate urbana a Moldovei, dupa numarul de locuitori (2107)?

...Moinestiul a reusit "performanta" de a nu finaliza nici dupa 21 de ani constructia unui hotel, astfel incat a ajuns ca in 2011 sa fie singurul Municipiu din judet care nu dispune de un asemenea stabiliment?

... Gara Moinesti a fost construita in anul 1884 si este una din cele mai vechi gari din Romania, replici asemanatoare putand fi gasite la: Odobesti, Pucioasa si Segarcea?

... Moinestiul este al treilea oras din tara care detine un avion de tip MIG-21 (Lancer) expus suspendat pe soclu si transformat in monument?

Ultimele Postări pe Forum

Ultimul anunț