Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account
Câștigători Raliul Moldovei Moinești 2016

Câștigătorii celei de-a VI-a ediții a Raliului Moldovei Moinești 2016 sunt Gergo Szabo și Karoly Borbely care au concurat la bordul unui Citroen DS3 R5 și care au reușit pentru a doua oară consecutiv să urce pe cea mai înaltă treaptă a podiumului moineștean.

Pe locul al II-lea s-a clasat echipajul format din Edwin Keleti și Anton Avram, pe un Mitsubishi Lancer Evo X, iar locul al III-lea a fost ocupat de Bogdan Marica și Carmen Poenaru, care au pilotat un Ford Fiesta R5.

La clasa rezervată mașinilor cu 2 Roți Motrice, s-a impus favoritul local Adrian Răspopa, în timp ce Cupa Dacia a fost câștigată de tânărul Raul Badiu, cel care a câștigat și Clasa Junior. La categoria Suzuki s-a impus Peter Kelemen, iar la debutanți cel mai rapid a fost Cătălin Grigoriu.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crizei deș…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care spera să sc...

Regionale

Produs petrolier sustras

Prins în flagrant când fura gazolină dintr-o conductă

Un bărbat în vârstă de 31 de ani din comuna Zemeș a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști și urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Moinești cu propunere de arestare prevent...