Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account
Câștigători Raliul Moldovei Moinești 2016

Câștigătorii celei de-a VI-a ediții a Raliului Moldovei Moinești 2016 sunt Gergo Szabo și Karoly Borbely care au concurat la bordul unui Citroen DS3 R5 și care au reușit pentru a doua oară consecutiv să urce pe cea mai înaltă treaptă a podiumului moineștean.

Pe locul al II-lea s-a clasat echipajul format din Edwin Keleti și Anton Avram, pe un Mitsubishi Lancer Evo X, iar locul al III-lea a fost ocupat de Bogdan Marica și Carmen Poenaru, care au pilotat un Ford Fiesta R5.

La clasa rezervată mașinilor cu 2 Roți Motrice, s-a impus favoritul local Adrian Răspopa, în timp ce Cupa Dacia a fost câștigată de tânărul Raul Badiu, cel care a câștigat și Clasa Junior. La categoria Suzuki s-a impus Peter Kelemen, iar la debutanți cel mai rapid a fost Cătălin Grigoriu.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...