Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Red Bull - Soapbox RacePe 14 septembrie, la Bucuresti ia startul prima editie nationala a RedBull SoapBox Race, o competitie de masini 100% originalo-artizanale, nemotorizate, care trebuie sa functioneze pe baza de curaj, gravitatie si un pic de Red Bull.

Competitia a avut loc pentru prima data in anul 2000 in Belgia, fiind extinsa apoi in toate colturile lumii, din Australia, Africa de Sud pana in Jamaica.

Acest eveniment unic de racing nemotorizat este o provocare atat pentru soferii experimentati, cat si pentru amatorii care sunt in stare sa deseneze si sa construiasca niste grozavenii cu roti si sa concureze contratimp intr-o cursa la vale.

Maxim 70 de echipe (2-3 membri) vor fi selectate sa ia startul in cursa anului din 14 septembrie de la Bucuresti.

Schitele si formularele de inscriere trebuie trimise pana la data de 30 iunie, echipele urmand sa fie alese pe baza inventivitatii, creativitatii si fezabilitatii tehnice ale proiectului, dar si tinand cont de respectarea regulilor de proiectare.

Kit-ul de inscriere se poate obtine online la adresa www.redbull.ro/soapbox, in acesta putand fi consultata atat o lista de sugestii despre cum se poate realiza un prototip reusit, cat si informatii pentru constructia soapbox-ului.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...