Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Accident Paul WalkerIubitorii seriei de filme 'Furios si Iute' au toate motivele sa fie indurerati odata cu vestea ca Paul Walker, unul din cele mai iubite personajele principale, a incetat din viata in aceasta dimineata in urma unui accident auto produs in sudul Californiei.

Paul se afla intr-un autoturism marca Porsche condus de un prieten cand, probabil din cauza vitezei excesive, soferul a pierdut controlul bolidului, acesta izbindu-se violent de un stalp si a luat foc.

La sosirea echipajelor de salvare, acestia erau deja decedati.

Actorul Paul Walker avea 40 de ani si a devenit celebru in urma rolurilor din seria "Furios si iute/The Fast and The Furious” (2001, 2003, 2009, 2013).

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...