Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Cupa minifotbalFoarte multi dintre romani au inceput sa constientizeze faptul ca si in fenomenul fotbalistic se poate face performanta daca fundamentul este unul solid.

Aceasta este si situatia minifotbalului romanesc.

La nivel national, minifotbalul a devenit cel mai practicat sport de masa, peste 30.000 de jucatori luand parte in campionatele organizate de Federatia de Minifotbal din Romania, iar la nivel european, echipa nationala este tripla campioana europeana, dupa succesul obtinut la Bratislava (2010), Tulcea (2011) si Chișinau (2012).

Saptamana aceasta, echipa nationala a Romaniei va pleca spre insula Creta pentru a participa la cea de-a IV-a editie a Campionatul European de Minifotbal, miniEURO Greece 2013.

Echipa noastra este cap de serie in grupa F alaturi de Slovenia, Polonia și Croatia.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...