Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Toyota YarisCompania japoneza Toyota a demarat in Romania o campanie de rechemare in service a 105 masini din gamele Yaris si Verso produse in perioada 2010 - 2012, acestea fiind suspectate ca ar putea avea probleme la sistemul de directie asistat electric din cauza condensului.

Conform scrisorii pe care dealerii au trimis-o proprietarilor, timpul necesar remedierii defectiunii este de aproximativ doua ore.

“In interiorul calculatorului ce gestioneaza sistemul de directie asistata electric, exista un releu prin intermediul caruia este alimentat cu tensiune un motor electric. Din cauza condensului se poate produce un scurt circuit in interiorul releului, ceea ce duce la suspendarea asistentei electrice a directiei, aprinderea unui martor luminos in bord, iar un sunet al unui buzzer se va auzi” se mai precizeaza in documentul citat de 0-100.ro.

Solutia gasita de Toyota consta in inlocuirea calculatorului sistemului de directie asistata electric, procedura necesitand 2 ore pentru fiecare automobil.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...