Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

CFR CalatoriIncepand din 25 iunie 2013, clientii CFR Calatori vor putea beneficia de reduceri substantiale la pretul biletelor daca acestia le vor achizitiona cu mai multe zile in avans fata de data calatoriei.

Procentul de reducere se aplica atat la biletele cu pret intreg, cat si pentru biletele de copii (pana in 10 ani), reducerea fiind calculata functie de perioada de anticipaţie a procurarii biletului.

Astfel, conform comunicatului de presa publicat pe site-ul companiei, reducerile sunt urmatoarele:

  • 21 - 30 zile fata de data efectuării calatoriei => reducerea este 25%;
  • 11 - 20 zile fata de data efectuării calatoriei => reducerea este 18%;
  • 6 - 10 zile fata de data efectuării calatoriei => reducerea este 10%.

Tariful de rezervare a locului şi tariful de supliment de pat/cuseta se achita integral.

In plus, prin serviciul Cumpara Bilete CFR online, la aceste reduceri de 10% - 25% oferite la cumpararea cu anticipatie, se mai adauga un discount de 5%. Avantajul celor care folosesc această aplicatie, este ca nu au nevoie decat de o conexiune la internet, fara sa fie necesara printarea biletului (identificarea in tren facandu-se pe baza unui act de identitate si a ID-ului de bilet primit in varianta electonica pe e-mail). 

Inainte de calatorie, CFR Calatori recomanda tuturor pasagerilor sa se asigure ca au achizitionat un bilet valabil, altfel vor fi taxati suplimentar in tren si/sau vor suporta amenzi conform reglementarilor in vigoare.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...