Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Medicamente antigripale FervexAnuntul a fost facut de reprezentantii producatorul medicamentului Fervex, acesta luand decizia in urma unor controale efectuate in Franta si Tunisia, a caror rezultatele ridicau suspiciunea ca medicamentul ar contine flora microbiana atipica.

Consilierul pe probleme de sanatate al primului ministru, Vasile Cepoi, a comentat situatia in cadrul unei emisiuni a canalului Romania TV unde a clarificat faptul ca aceste suspiciuni vizeaza varianta medicamentului Fervex cu aroma de zmeura, si care oricum nu era comercializat pe piata din Romania.

Conform Hotnews.ro, producatorul a decis preventiv si retragerea celorlalte tipuri de medicamente din gama Fervex pentru a fi efectuate verificari suplimentare.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...