Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

120 kn/h - viteza maximaRecunoscuta pentru autostrazile impecabile si lipsa limitarilor de viteza pe multe dintre acestea, Germania ar putea schimba aceasta situatie prin introducerea unei viteze maxime permise de 120 km/h pe toate tronsoanele unde acum se circula liber.

Propunerea a venit miercuri din partea liderului social-democrat Sigmar Gabriel care, intr-un interviu pentru cotidianul regional "Rheinische Post" a declarat ca "este rezonabila o limitare la 120 de kilometri pe ora pe autostrazi deoarece toate statisticile arata ca aceasta ar diminua numarul de morti si de accidente grave".

Propunerea a fost insa imediat contestata, chiar o parte din social-democrati aratandu-se impotriva unei asemenea decizii.

Steffen Seibert, purtatorul de cuvant al cancelariei, a sustinut de asemenea ca Angela Merkel nu intentioneaza sa introduca o limita de viteza pe autostrazile germane unde este ceva normal sa vezi masini care gonesc cu viteze de 200 de kilometri la ora sau chiar mai mult.

Conform Mediafax, pana si Ministrul Transporturilor, Peter Ramsauer, s-a declarat impotriva limitarii, argumentul sau fiind bazat pe faptul ca accidentele cele mai grave nu se produc pe autostrazi, ci pe drumurile nationale sau regionale.

Moinesteanul.ro

 

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...