Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Adrian NastaseLuni 18 martie 2013, Adrian Nastase a parasit in jurul orei 18:00 penitenciarul Jilava unde a fost incarcerat pentru mai bine 8 luni ca urmare a inculparii in dosarul "Trofeul Calitatii".

Intrebat de reporterii prezenti la fata locului daca are de gand sa revina pe scena politica Nastase a raspuns evaziv spunand ca este o intrebare prea dificila ca sa poata da un raspuns concret.

Conform Hotnews, fostul premier a fost asteptat la iesire de fiul sau cel mare, Andrei si, fara sa faca alte declaratii a salutat sustinatorii prezenti si a plecat cu o masina neagra Volkswagen Tuareg.

Procurorii s-au opus eliberarii acestuia, pe motiv ca Nastase ar fi denigrat institutiile statului si au facut recurs, dar acesta a fost respins de Tribunalul Bucuresti.

Moinesteanul.ro

 

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...