Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Picnic - 1 MaiConform hotararii de Guvern, anul acesta zilele de 2 si 3 mai vor fi libere pentru ca ziua de 1 Mai sa poata fi legata cu Sarbatoarea de Paste si astfel populatia sa se poata buccura de o mini-vacanta in toata regula.

Astfel, decizia Guvernului este ca "Pentru zilele stabilite ca libere, instituţiile publice isi vor desfasura activitatea in regim de program normal in zilele de 13 aprilie 2013, respectiv 20 aprilie 2013, sau vor prelungi corespunzator timpul de lucru, pana la 30 aprilie 2013, potrivit planificărilor stabilite. Prestarea muncii nu confera acordarea de timp liber corespunzător".

Cu toate acestea, zilele de 2 şi 3 mai nu vor fi libere si pentru magistrati si alte categorii de personal din cadrul instanţelor judecatoresti implicate in soluţionarea proceselor cu cu termen in cele doua zile si nici "participantilor" in aceste procese, se mai arată in actul normativ.

De asemenea, de zile libere nu vor beneficia nici angajatii Trezoreriei.

In privinta angajatilor din sectorul privat, prevederea este valabila, dar va fi pusa in practica doar in măsura in care patronatele stabilesc astfel.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...