Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

sursa foto: YouTubeDezintegrarea unui meteorit deasupra regiunii Urali a provocat in dimineata zilei de vineri, 15 februarie, o adevarata ploaie de pietre ce a dus la numeroase pagube materiale si a ranit aproximativ 50 de persoane.

Conform agentiei de stiri RT, evenimentul s-a inregistrat deasupra oraselor Celiabinsk, Yekaterinburg si Tyumen (aproximativ 900km de Moscova), mai multi martori reusind sa fotografieze sau chiar sa filmeze fenomenul astronomic.

Din declaratiile martorilor reiese ca in Chelyabinsk explozia a fost atat de puternica incat a fost perceputa atat ca un tunet cat si ca un cutremur de pamant.

Ministerul pentru Situatii de Urgenta a anuntat ca a mobilizat aproximativ 20.000 de persoane, plasate in stare de alerta, si trei avioane sau elicoptere, in vederea inspectarii zonei.

Moinesteanul.ro

 

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...