Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Sergiu NicolaescuIn dimineata zilei de 3 ianuarie 2012, la varsta de 82 de ani, actorul si regizorul Sergiu Nicolaescu a decedat in urma unor complicatii cardiace si pulmonare severe.

Sergiu Nicolaescu a fost operat de peritonita in 28 decembrie, la Spitalul Elias din Capitala, reprezentantii unitatii medicale anuntand ca interventia chirurgicala a decurs fara incidente.

Cu toate acestea, in aceasta dimineata la ora 08:20, in urma complicatiilor cardiace si pulmonare severe si a lipsei de raspuns la tratamentul intensiv aplicat, regizorul s-a stins din viata, dar a lasat in urma sa un adevarat rezaur cinematografic ce cu greu va putea fi egalat de urmasii sai.

Dumnezeu sa-l odihneasca!

Moinesteanul.ro

 

 

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...