Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

 

Serban BradisteanuMedicul Serban Bradisteanu a fost interceptat de DNA, iar procurorii il acuza de favorizarea infractorului in baza convorbirilor telefonice avute cu familia lui Adrian Nastase.

Potrivit Romania TV, Bradisteanu ar fi vorbit de mai multe ori cu membrii familiei fostului premier si le-ar fi spus ca starea lui Nastase este foarte buna, desi in fata presei, acelasi medic Bradisteanu a declarat ca exista un risc iminent de atac de cord.

Intre timp, Romania libera publica marturia unui medic de la Ambulanta, care sustine ca rana lui Adrian Nastase este una superficiala, motiv pentru care nu a trebuit sa aplice decit un pansament subtire.

Procurorii anticorupţie au inceput urmarirea penala in cazul medicului Serban Bradisteanu si a trei ofiteri de politie, pentru favorizarea infractorului, intr-un dosar in care se fac cercetari privind ingreunarea executarii pedepsei dispuse de instanta suprema in cazul lui Adrian Nastase.

Serban Bradisteanu si cei trei politisti de la Politia Capitalei - Serviciul Urmariri au fost ridicati marti de procurorii DNA. Doi dintre politisti au primit interdictie de a parasi tara.

"Atat au apucat sa ne spuna, ca rana nu a fost profunda, ca glontul doar l-a sters  si ca nu a fost nevoie decat de un pansament subtire si de o branula prin care sa se poata administra substante in cazul unei scaderi bruste de tensiune", a declarat, pentru Romania libera, unul dintre medicii de la SAMB, care a preferat sa-si pastreze anonimatul.

Moinesteanul.ro

 

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...