Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Primaria MoinestiCa urmare a votului liber exprimat de moinesteni cu ocazia alegerilor locale desfasurate in 10 iunie, structura Consiliului local al municipiului Moinesti a suferit modificari importante, cele 12 locuri ocupate de USL formand in acest moment majoritatea.

Surprinzator pentru unii sau deloc pentru altii, Partidul Poporului - Dan Diaconescu a reusit la Moinesti sa ocupe 4 locuri de consilieri, o performanta notabila avand in vedere ca acest partid este la primul test electoral real.

Si Partidul Ecologist Roman a reusit o surpriza, el ocupand in urma alegerilor 2 locuri de consilieri, iin timp ce ultimul loc ramas liber din cele 19, a fost ocupat de independentul Iulian Busuioc.

Astfel, structura noului Consiliu Local Moinesti arata in felul urmator:

  • USL - 12 consilieri
  • PP-DD - 4 consilieri
  • PER - 2 consilieri
  • 1 independent

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...