Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

CSM MoinestiFederatia Romana de Fotbal a stabilit programul meciurilor de baraj pentru promovarea in Liga a III-a, echipa locala CSM Moinesti urmand sa intalneasca pe data de 20 iunie echipa campioana a Galatiului care ar putea fi Sporting Liesti sau Bujorii Targu-Bujor.

"Si Bujorii pastreaza sanse la primul loc, dar eu cred ca, pana la urma, vom intalni Liestiul", a declarat antrenorul echipei moinestene, Sorin Trofin.

"Liestiul nu e cu mult peste Miercurea Ciuc. Vorbim de o echipa matura, cu o medie de varsta in jurul a 30 de ani si cu un nucleu de patru-cinci jucatori cu vechi state de servicii in C", a concluzionat acesta.

Conform editiei online a ziarului Desteptarea, partida dintre CSM Moinesti si campioana judetului Galati se va desfasura, cel mai probabil, la Husi, organizarea "barajului" intrand in atributiile Asociatiei Judetene de Fotbal Vaslui.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...