Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Let's do it Romania la Moinesti'Let's do it Romania' este denumirea celui mai mare proiect de responsabilitate sociala derulat in Romania, numerosi voluntari moinesteni implicandu-se in activitatile de ecologizare a mai multor locatii din zona municipiului Moinesti.

Astfel, elevii liceului Spiru Haret vor interveni pentru curatirea zonei din Padurea Parc Pini, elevii de la colegiul Grigore Cobalcescu vor ecologiza Parcul Bai Ape Minerale, in timp ce un alt grup de copii ai salariatilor OMV Petrom vor actiona pe terenul aferent cursului paraului Gaz.

Conform site-ului Primariei Moinesti, in curatenia generala sunt implicati un numar de peste 100 de voluntari, in ajutorul acestora venind salariatii serviciului de colectare a deseurilor din cadrul primariei care vor manipula/ incarca si transporta gunoaiele impreuna cu angajati ai SC Soma SRL Bacau cu care institutia are contract de salubrizare a localitatii.

La dispozitia voluntarilor se vor pune atat materialele de lucru constand in saci, manusi de unica folosinta, lopeti, greble, furci, roabe, masini de ridicare a deseurilor, cat si un buldoescavator si o basculanta, destinatia finala a deseurilor fiind Statia municipala de transfer Moinesti, unde va fi asigurata colectarea selectiva a deseurilor.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...