Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

foto: Basilica.roAvand binecuvantarea Preasfintitului Ioachim Bacauanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Romanului si Bacaului, concursul de creatie literar-religioasa si plastica “Cuvant si culoare din suflet de copil”, va fi organizat la Moinesti, in cadrul Anului omagial al Sfantului Maslu si al ingrijirii bolnavilor.

Scopul acestei competitii dedicate elevilor din clasele III - VIII este acela de a cultiva dragostea fata de semeni si de a-i educa pe copii in sensul ajutorarii persoanelor aflate in suferinta: batrani, bolnavi, singuri, copii abandonati, familii sarace.

Lucrarile realizate de elevi vor fi trimise pe adresa Protopopiatului Moinesti situat pe strada Vasile Alecsandri, nr. 56, pana pe data de 28 mai 2012.

Preotul Costel Mares, protopop al Protopopiatului Moinesti, este cel care va coordona comisia de evaluare a lucrarilor, festivitatea de premiere urmand sa aiba loc joi, 14 iunie 2012, in sala de conferinte a Protopopiatului Moinesti.

Sursa: Observator de Bacau

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...