Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Haine contrafacuteImpreuna cu reprezentantii Directiei Judetene pentru Accize si Operatiuni Vamale Bacau, politistii moinesteni au desfasurat o ampla actiune de depistare a societatilor comerciale ce ofera cumparatorilor produse contrafacute.

17 societati comerciale au fost verificate si 24 de persoane au fost legitimate de oamenii legii, acestia aplicand in total 7 sanctiuni contraventionale in valoare de 71.000 lei si au fost confiscate 73 de articole contrafacute a caror valoare se ridica la 6.380 lei.

Printre produsele descoperite s-au numarat articole de imbracaminte si incaltaminte pentru care comerciantii n-au putut prezenta acte de provenienta, toata marfa fiind confiscata de agentii de politie care au aplicat si sanctiuni contraventionale.

Moinesteanul.ro

 

 

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...