Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

PS Ioachim BacauanulDuminica 18 martie 2012, incepand cu ora 17:00, Preasfintitul Ioachim Bacauanul, episcop-vicar al Arhiepiscopiei Romanului si Bacaului, va conferentia la sala mare a Primariei din Moinesti cu ocazia celor trei intalniri duhovnicesti reunite sub genericul "Trepte spre inviere".

Preasfintia Sa va conferentia pe tema "In Iisus Hristos suferinta nu dezumanizeaza, ci transfigureaza", urmand ca de Buna Vestire sa fie invitat pr. prof. univ. dr. Constantin Necula, profesor la Facultatea de Teologie "Andrei Saguna" din Sibiu, iar luni 26 Martie va conferentia pr. prof. univ. dr. Ioan Cristinel Tesu, profesor la Facultatea de Teologie "Dumitru Staniloae" din Iasi.

"Anul acesta, fiind anul dedicat Taintei Sfintului Maslu si ingrijirii bolnavilor, tematica acestor conferinte va fi axata pe subiecte ce vizeaza suferinta omului", a declarat preotul Costel Mares, protopop de Moinesti.

Sursa: Ziarul de Bacau

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Alte Știri

Știați că...

... Gara Moinesti a fost construita in anul 1884 si este una din cele mai vechi gari din Romania, replici asemanatoare putand fi gasite la: Odobesti, Pucioasa si Segarcea?

...Moinestiul a reusit "performanta" de a nu finaliza nici dupa 21 de ani constructia unui hotel, astfel incat a ajuns ca in 2011 sa fie singurul Municipiu din judet care nu dispune de un asemenea stabiliment?

... padurea 'Parcul cu Pini' din Moinesti este una din putinele rezervatii naturale de pini negri din Europa? 

... in urma recensamantului din 1860, Moinestiul a devenit oficial a 28-a localitate urbana a Moldovei, dupa numarul de locuitori (2107)?

... Moinestiul este al treilea oras din tara care detine un avion de tip MIG-21 (Lancer) expus suspendat pe soclu si transformat in monument?

Ultimele Postări pe Forum

Ultimul anunț