Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Moinesteanul.ro - varianta mobilaPortalul regional Moinesteanul.ro are acum o varianta noua pentru dispozitivele mobile, creata special pentru a se activa automat atunci cand site-ul este accesat de pe un smartphone sau tableta.

Fata de versiunea anterioara, cea actuala este doar putin diferita de layout-ul Desktop, navigarea putand fi posibila acum prin toate sectiunile site-ului, inclusiv cea de Anunturi Gratuite sau cea dedicata Formului integrat.

Articolele pot fi afisate in intregime, iar vizitatorii au posibilitatea sa adauge propriile comentarii oricand si de oriunde.

Pentru ca timpii de incarcare a paginilor sa fie cat mai scurti, iar traficul generat de acestea sa scada considerabil, au fost eliminate toate acele elemente grafice a caror prezenta nu este absolut necesara si a fost creat un meniu principal simplu si intuitiv.

Testele efectuate indica faptul ca noua versiune este functionala pe mai toate dispozitivele mobile, atat cele bazate pe sistemele de operare Android, Windows Mobile sau IOS, cat si pe BlackBerry. 

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...