Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Iesirea din comuna ZemesAjunsi la limita umilintei si a disperarii din cauza drumului aproape impracticabil gratie gropilor fara numar, mai multi locuitori ai comunei Zemes au implorat in genunchi autoritatile locale sa lase luptele politice si sa gaseasca o solutie de finantare pentru repararea soselei ce leaga Zemesul de Municipiul Moinesti.

Dupa ce au asistat in direct la scandalul dintre cei doi sefi ai judetului Benea si Scripat, care s-au acuzat reciproc si si-au platit polite mai vechi, oamenii au realizat ca drama lor este exploatata acum politic si ca drumul judetean 117 nu are prea mai sanse sa fie reabilitat in perioada imediat urmatoare.

Mai mult decat atat, nici reprezentantii Guvernului nu au acceptat sa semneze cererea de alocare de fonduri de la Bucuresti.

Sursa: 1TV Bacau

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...