Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Constantin Scripat (foto: Captura YouTube)Dupa ce au blocat pret de cateva ore drumul judetean DJ 117, locuitorii din comuna Zemes au reusit sa atraga atentia autoritatilor judetene si astfel, luni 5 martie, prefectul Bacaului Constantin Scripat, a efectuat o vizita in zona afectata.

In ciuda faptului ca au existat numeroase promisiuni din partea autoritatilor privind reabilitarea infrastructurii, timp de opt ani nu s-a facut nimic. In 2011, drumul a fost preluat de MRDT pentru a putea fi reabilitat prin PNDI dar, din cauza blocarii programului, licitatia nu mai poate avea loc.

Drumul s-a degradat la un nivel insuportabil, gropile uriase din asfalt distrug masinile si transforma orice incercare de a-l traversa intr-o adevarata provocare.

Prefectul Constantin Scripat a luat cunostinta de nivelul de degradare a drumului si a promis ca va face totul pentru a gasi solutii si finantare pentru reabilitarea acestuia.

Conform estimarilor, pentru asfaltarea celor 20 de kilometri de drum ar fi nevoie de aproximativ 10 milioane de euro, dar reabilitarea soselei se va putea face abia dupa ce vor fi terminate lucrarile de pe cursul paraului Zemes, lucrari necesare pentru a se reduce riscul de inundatii in zona.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...