Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Biserica Sf. Apostoli Petru si PavelDe duminica 12 februarie, parohia "Sfintii Apostoli Petru si Pavel" din Moinesti are un nou paroh in persoana parintelui Costel Mares, protopop al Protopopiatului Moinesti.

Practic, decizia PS Ioachim Bacauanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Romanului si Bacaului, a fost ca de la 1 februarie, Gheorghe Andrioaie sa fie transferat la parohia "Pogorarea Duhului Sfant" din Ardeoani, iar preotul Costel Mares (protopop al Protopopiatului Moineşti) sa preia parohia "Sfintii Apostoli Petru si Pavel" din municipiu.

Transferul s-ar justifica prin faptul ca in curtea Bisericii "Sfintii Apostoli Petru si Pavel" este in constructie noul sediu al Protopopiatului Moinesti, iar instalarea protopopului Costel Mares in aceasta parohie ar ajuta la intensificarea lucrarilor la acest obiectiv.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...