Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Alex VeleaConcert cu final neasteptat pentru cunoscutul artist Alex Velea care a fost invitat la sfarsitul acestei saptamani intr-un club din Moinesti. Din cauza vremii nefavorabile si a ninsorilor care s-au abatut peste municipiu in ultimele ore, cantaretul nu a putut parasi orasul, drumurile fiind inzapezite.

Alex a scris pe pagina personala de Facebook mesajul "A-nceput de ieri sa cada...cate-un fulg...acum...Am stat...fiindca drumu' s-a blocat...Din Nou!!!Sa vedetzi voi cum facem Pashtele p aici p la Moineshti....", dar recunoaste ca indiferent de temperatura, "sufletul meu e cald cand vine vorba de fanii mei".

Artistul nu e prima patanie de acest gen din aceasta iarna, el anulandu-si recent un concert la Iasi dupa ce a ramas inzapezit in apropiere de Buzau.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...