Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Gaze AragazDin cauza unor lucrari la sistemul de distributie a gazelor naturale, compania E-ON Gaz Distributie anunta ca maine, 19 ianuarie, va opri pentru cateva ore alimentarea cu gaze naturale a municipiului Moinesti.

Gazele vor fi intrerupte incepand cu ora 10:00, reluarea serviciului de distributie facandu-se treptat functie de evolutia lucrarilor, cel mai probabil in jurul orei 13:00.

Compania solicita consumatorii ca in perioada mentionata sa pastreze inchise toate focurile deschise, iar dupa reluarea distributiei gazelor naturale sa supravegheze modul de ardere a acestora pentru cel putin 30 de minute.

Orice avarie trebuie anuntata la dispeceratul de urgenta al E-ON Gaz Distributie la unul dintre numerele de telefon:

  • 0265.200.928 (numar taxabil cu tarif local din reteaua Romtelecom si cu tariful operatorului din toate celelalte retele de telefonie)
    sau
  • 0800.800.928 (numar gratuit, apelabil din principalele retele de telefonie fixa si mobila).

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...