Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Stalp de electricitateNemultumiti de serviciile companiei E-ON, locatarii unui cartier din municipiul Moinesti au pornit un adevarat razboi impotriva acestei institutii, la demersurile lor alaturandu-se si autoritatile locale.

Motivele de nemultumire sunt legate de faptul ca in respectivul cartier au loc numeroase intreruperi si fluctuatii de tensiune, care au dus de-alungul timpului la defectarea echipamentelor electrice, electronice si electrocasnice.

Pagubitii cer pe buna dreptate despagubiri dar, din pacate, compania E-ON nu a luat nicio masura pentru a remedia problemele de retea.

In sprijinul cetatenilor afectati s-a implicat inclusiv Primaria, care a purtat discutii cu reprezentantii E-ON Moldova, si au stabilit de comun acord, masuri cu termene conctete de realizare, dar acestea nu au fost respectate de catre furnizorul de energie electrica.

Asa s-a ajuns la Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor. "Noi am declansat deja verificarea sesizarii consumatorilor si a Primariei Moinesti", a declarat pentru Desteptarea, Toader Fratila, comisarul-sef al Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor.

El a precizat ca "Vom urmari modul cum au fost realizate masurile convenite cu autoritatea locala si vom incerca impreuna cu specialistii E-ON sa gasim solutii de remediere a deficientelor. Vom analiza, totodata, daca este cazul sa fie acordate despagubiri consumatorilor de catre E-ON."

Daca se dovedeste ca E-ON este vinovata de proasta calitate a serviciilor furnizate locuitorilor cartierului moinestean, atunci compania va fi sanctionata contraventional, valoarea amenzii care i se poate aplica poate ajunge la 80.000 lei.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...