Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Masina PompieriIn cursul zilei de luni, 09 ianuarie, in jurul orei 13:00, Garda de Interventie din cadrul Detasamentului de Pompieri Moinesti a fost solicitata sa intervina pe strada Schelei, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la bucataria de vara a unui moinestean in varsta de 39 de ani.

Constructia afectata de incendiu avea peretii portanti din lemn, acoperis cu astereala din lemn si invelitoare din tabla.

In urma incendiului, care a avut drept cauza probabila efectul termic al burlanului metalic neprotejat fata de materiale combustibile, au ars aproximativ 25 mp din acoperisul bucatariei de vara, precum si mobilier si textile dintr-o camera de locuit.

Incendiul a fost lichidat in cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta al municipiului Moinesti si Serviciul Privat pentru Situatii de Urgenta al S.C. OMV Petrom S.A. Moinesti.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...