Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Viorel Ilie (foto: criticati.ro)Viorel Ilie, primarul municipiului Moinesti, este acuzat de mai multi consilieri locali ca incearca sa-si faca publicitate electorala pe banii contribuabililor, trecandu-si numele si semnatura pe tichetele cadou ce urmeaza sa fie oferite pensionarilor nevoiasi cu ocazia sarbatorii de Craciun.

Desi inca nu a fost prezentata forma finala a tichetelor, mai multi alesi locali s-au aratat indignati de ideea primarului care vrea sa-si mentioneze numele pe acestea.

"Nu mi se pare normal sa apara numele primarului, in locul Consiliului Local. Apare ca o campanie electorala", a afirmat consilierul local Gabriela Balan. Ea a aratat ca tichetele vor fi sustinute din fonduri publice si ca in Moinesti exista persoane cu venituri mult sub 670 de lei, dar care nu vor beneficia de tichete.

La randul sau, consilierul Iulian Busuioc a afirmat ca nu poate sustine un proiect care, desi finantat de la bugetul local, va fi doar un exercitiu de imagine pentru edilul moinestean.

In cadrul ultimei sedinte a Consiliului Local (CL), edilul a confirmat ca pe tichetele ce urmeaza a fi distribuite prin intermediul SPAS Moinesti va fi imprimat numele sau. Edilul si-a motivat decizia prin faptul ca este initiatorul proiectului si ca beneficiarii tichetelor trebuie sa stie acest lucru.

"Eu imi rezerv acest drept (n.r. - de inscriere a numelui pe tichet). Care e problema? Eu sunt initiatorul acestui proiect. Nici vorba de campanie electorala, am analizat si ce au facut alte primarii. Dati-mi un singur exemplu in care am epatat cu realizarile mele", a cerut primarul moinestean, pe un ton iritat.

Sursa si articol complet: Desteptarea

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă