Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Proiectul "Scoala Bonelor" este un proiect finantat cu fonduri europene si vine in sprijinul femeilor cu varste intre 18 si 64 de ani, fara serviciu, care vor putea urma gratuit un curs de acreditare si calificare pentru meseria de bona (baby-sitter).

Femeile somere, casnice sau pensionare, studentele si elevele cu varsta peste 18 ani din orasul Moinesti, pot sa se inscrie la cursurile gratuite de bona/baby-sitter daca intrunesc urmatoarele conditii:

  1. au varsta cuprinsa intre 18 şi 64 ani;
  2. nu au loc de munca, nu realizeaza venituri dintr-o activitate economica sau sociala, in baza unui contract de munca sau in mod independent;
  3. sunt apte, din punct de vedere al starii de sanatate fizica si psihica, pentru ingrijirea si supravegherea copiilor;
  4. nu au suferit o condamnare pentru care s-a pronuntat o hotarare judecatoreasca ramasa definitiva;
  5. nu au fost decazute din drepturile parintesti sau nu le-au fost interzise drepturile parintesti;
  6. au absolvit minimum 8 clase;
  7. au obtinut aviz favorabil pentru a urma cursurile de baby-sitter in urma evaluarii psihologice (evaluarea se realizeaza gratuit, in cadrul proiectului)

Cursurile sunt acreditate de Autoritatea Nationala pentru Calificari, iar diploma de bona/baby-sitter oferita absolventelor este recunoscuta in Uniunea Eurpeana. Cursurile incep in luna februarie si dureaza aproximativ 10 saptamani.

Persoanele interesate isi pot depune dosarul pentru inscriere pana la data de 13 ianuarie, la adresa SPAS Moinesti, str. Capitan Zaganescu nr.18; telefon: 0234.361.011; persoana de contact: Adela Fodor.

Cursurile pot fi urmate si in urmatoarele locatii:

  • In Bacau: DGASPC Bacau, Str. Condorilor nr. 2, et. 2, cam. 3; telefon: 0234.585.033, int 1129; persoana de contact: Alina Iftode.
  • In Buhusi: Primaria Buhusi, str. Republicii nr 5, cam 24; telefon: 0234.261.220; 0740.357.918; persoana de contact: Mihaela Chelaru

Pentru mai multe informatii accesati www.scoalabonelor.ro.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...