Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Alexandra Anghelache (foto: Facebook)Succes major pentru moinesteanca Alexandra Adina Anghelache care a reusit sa castige marele premiu la festivalul national de cantece de iarna de la Piatra Neamt, denumit 'Cantec de stea'.

Alexandra este eleva a scolii M.Y. Music Art, care activeaza la Onesti si Moinesti si a concurat la grupa 14 - 16 ani cu piesa "The Christmas Song".

Irina Pashalov, profesoara care o pregateste pe Alexandra a declarat pentru Ziarul de Bacau ca se astepta la acest rezultat "Pentru ca am avut mare incredere in vocea Alexandrei si in puterea ei. Ea a ajuns deja la un nivel foarte ridicat".

Alexandra Anghelache are in palmares mai multe trofee cucerite la festivalurile nationale, dar si multe Premii I, II si III, obtinute inclusiv la festivalul international TI AMO.

La concursul de la Piatra Neamt, a mai obtinut un premiu special si Bianca Petcu, tot de la M. Y. Music Art. Scoala de muzica se pregateste acum pentru un concert de colinde, care va avea loc la Moinesti, in perioada urmatoare.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...