Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Coruptie / MitaDirectia Generala Anticoruptie (DGA) Bacau organizeaza vineri, 9 decembrie, in Bacau, Onesti, Moinesti, Comanesti si Buhusi, activitati de informare, dar si intalniri cu localnicii, pe teme de prevenire si combatere a coruptiei la nivel national si judetean.

Evenimentele au loc cu prilejul Zilei Internationale Anticoruptie, ce se sarbatoreste in fiecare an, pe 9 decembrie.

Astfel, in aceasta zi cetatenii se pot intalni cu ofiteri D.G.A. si lucratori din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Bacau, carora le pot adresa intrebari sau discuta probleme legate de acest fenomen.

Politistii anticoruptie indeamna cetatenii sa se opuna oricarei forme de coruptie la adresa unui functionar al Ministerului Administratiei si Internelor si sa ia atitudine, ori de cate ori sunt pusi in fata unei astfel de situatii.

"Actiunea urmareste cresterea nivelului de constientizare a cetatenilor cu privire la riscurile implicarii in fapte de coruptie, precum si informarea acestora cu privire la modalitatile de lupta impotriva acestui fenomen. Rugam cetatenii sa ia atitudine impotriva faptelor de coruptie si sa ne sesizeze, ori de cate ori este nevoie, la linia verde anticoruptie 0800.806.806", a declarat Roland Filipescu, purtator de cuvant al DGA Bacau.

Sursa: Adevarul

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...